APICS trainingHaal meer uit uw medewerkers, laat vakkennis verankeren op basis van een wereldwijd erkend programma op het gebied van Operations- en Supply Chain Management.

Ontdek de Operations- en Supply Chain Management opleidings-programma’s en breng uw organisatie naar het volgende niveau.

Het Professional Development Programma is speciaal ontwikkeld voor ondernemingen om medewerkers te ondersteunen en zich verder te ontwikkelen. Dit unieke opleidingsconcept draagt bij in iedere stap van de ontwikkeling en blijft uitdaging bieden voor zowel de junior, ervaren en expert medewerkers binnen uw organisatie. Samen met ons en de medewerker wordt het instapmoment bepaald en uiteindelijk beschikt u als organisatie over een allround logistieke professional.

Professional development 300 2

Het Professional Development Programma kent vier instapmomenten:

  • De junior medewerkers starten met het ‘Principles of Operations Management’ programma. Dit programma legt een solide basis om succesvol te kunnen zijn in een operationele omgeving.
  • De ervaren medewerker heeft baat bij de Certificeringsprogramma’s. Medewerkers die zich meer op interne processen richten gaan werken aan een certificering binnen het ‘Certified in Production- and Inventory Management (CPIM)’. Is de focus meer op gericht op de externe relaties dan is de keuze voor ‘Certified in Supply Chain Management (CSCP)’ de aangewezen weg.
  • De expert zoekt de verdieping en toepassing van de reeds vergaarde kennis en vaardigheden. Hiervoor zijn er praktische Workshops met onderwerpen als ‘Theory of Contraints’, ‘Lean Enterprise’, ‘Inventory Control’ en ‘Global Sourcing’.
  • De high potentials blijven uitdaging vinden door deel te nemen aan het International Executive Programma. Nadruk in dit programma is het in een internationale setting samenwerken met collega professionals.

En voor die medewerkers die geen Supply Chain Expert hoeven te worden, maar er wel dagelijks mee te maken heeft is er de workshop 'Customer-Focussed Supply Chain Management'. De smeerolie om uw Supply Chain intern geolied te laten lopen.

Mutatis Mutandis wil een partner zijn die het maximale weet te halen uit de huidige sterktes van uw medewerkers, terwijl er ook tot op heden onbekende bronnen worden aangeboord. Wij zien professionele ontwikkeling als een continu proces wat meer is dan het volgen van een opleiding alleen. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie.