APICS Certificering Review Courses

APICS Certificering Review Courses

De noodzaak voor persoonscertificering neemt steeds verder toe in de hedendaagse complexe samenleving. Certificatie is het onpartijdig vaststellen van vakbekwaamheid van personen voor het kunnen uitvoeren van beroepen, conform daarvoor geldende (internationaal) vastgestelde criteria, of bij het ontbreken daarvan, conform door betrokken partijen aanvaarde criteria. Zowel voor organisaties als voor individuele personen is het praktisch onmogelijk om door eigen waarneming vast te stellen of een persoon vakbekwaam kan functioneren.

APICS staat wereldwijd bekend omwille van de kwaliteit van de educatieve programma's voor certificering in Operations- en Supply Chain Management.

De afgeleverde certificaten zijn referenties waar alle rechtstreekse en onrechtstreekse spelers in de supply chain niet omheen kunnen. Daarmee heeft u uw vakbekwaamheid op een gedegen manier geborgd.

APICS certificeert personen momenteel op drie gebieden, namelijk Productie- en voorraadbeheer (CPIM), Logistiek, transport en distributie (CLTD) en Ketenmanagement (CSCP).


 

Beschikbare cursussen

De onderstaande opleidingen worden alleen in-company gegeven. Als je geinteresseerd bent, klik dan op de cursus waar jouw interesse naar uit gaat. Onderaan de aanvullende beschrijving vindt je het contactformulier. Wij nemen dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Code Cursusnaam Locatie Kosten*
CLTD-2.0 CLTD Certified Logistics, Transportation and Distribution in company 2850,00 EUR Indicatie per cursist
CSCP-5.0 CSCP Certified Supply Chain Professional in company 3000,00 EUR Indicatie per cursist
CPIM-8.0 CPIM Certified in Production and Inventory Management in company 3000,00 EUR Indicatie per cursist
*Excl. btw