Certified Supply Chain Professional (CSCP)

Certified Supply Chain Professional (CSCP)

Je bent projectleider, logistiek manager, consultant, ICT’er, marketeer of productontwikkelaar. Of je bent een professional die adviseert of lesgeeft over supply chains. Je werkt met Enterprise Resource Planning (ERP)-systemen.

De opleiding Certified Supply Chain Professional (CSCP) is een internationale erkende opleiding in supply chain management. Deze opleiding is ontwikkeld door het Amerikaanse APICS, association for operations management.

  • 1 certificaat
  • 3 modules 1 examen
  • gemiddeld 21% salaris toename na behalen certificering
  • meer dan 13.000 wereldwijd gecertificeerd
  • in 72 landen
  • eindeloze mogelijkheden

Het Certified Supply Chain Professional (CSCP) programma is de keuze van de de professional die verder wil kijken dan de muren van de eigen onderneming. Beheersing van de gehele keten staat hierbij centraal. Dit is de titelopleiding op MBA-niveau voor de ambitieuze professional die beleidsmatig en beheersmatig te maken heeft met logistiek/supply chain management. Na het behalen van het APICS examen ben je gerechtigd de titel CSCP achter jouw naam te voeren.

Beschikbare cursussen

De onderstaande opleidingen worden alleen in-company gegeven. Als je geinteresseerd bent, klik dan op de cursus waar jouw interesse naar uit gaat. Onderaan de aanvullende beschrijving vindt je het contactformulier. Wij nemen dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Code Cursusnaam Locatie Kosten*
CSCP-4.4 CSCP Certified Supply Chain Professional in company 2750,00 EUR Indicatie per cursist
*Excl. btw