cat training

Wie hoge kwaliteit ambieert heeft een grote ideeënrijkdom nodig. Persoonsgerichte vakinhoudelijke training is naar onze mening de basis voor het leveren van de benodigde hoge kwaliteit. Onze aanpak verbindt theorie en praktijk, bevat een rijkdom aan inzichten, maar bestaat nooit uit trucjes of sjablonen. Trucjes zijn snel uitgewerkt. Werkelijk begrip ontwikkelen van onderstromen en dieperliggende mechanismen (inzicht) levert een meer blijvende leerervaring op.

Mutatis Mutandis is gespecialiseerd in persoonsgerichte logistieke trainingen en coaching. Bij ons gaat het om hoogstaande trainingen, praktische toepassing en persoonlijke begeleiding. Een persoonlijke en betaalbare benadering staat daarbij hoog in het vaandel.

De basis van onze trainingen is het overdragen van kennis om zo het competentieniveau van de medewerker te verhogen. Dat kan, maar hoeft niet altijd, resulteren in persoonlijke certificering. Doelstelling is om de kennis op een dusdanige wijze aan te reiken, zodat de cursist uitgedaagd wordt om na te denken en kritische vragen durft te stellen. Vanuit een praktijkgedachte worden de deelnemers bewust gemaakt dat er ook andere mogelijkheden zijn. Gevolg is het stimuleren van veranderingen in gedrag, vaardigheden en overtuigingen.

Werkwijze

Mutatis Mutandis wil een partner zijn die het maximale weet te halen uit de huidige sterktes van uw medewerkers, terwijl er ook tot op heden onbekende bronnen worden aangeboord. Wij zien professionele ontwikkeling als een continu proces wat meer is dan het volgen van een opleiding alleen.

Persoonlijke certificering kan het doel van een training of opleiding zijn, maar dat hoeft zeker niet altijd het geval te zijn. In verschillende trajecten hebben wij de training gecombineerd met een verbetertraject, waarbij cursisten gericht werken aan de oplossing van een probleem binnen het eigen bedrijf. Ook kunt u bij ons terecht voor een training op maat om daarmee de logistieke kennis op een specifiek deelgebied aan te scherpen. Trainingen kunnen zowel landelijk, incompany, als internationaal verzorgd worden. Dat onze benadering werkt, is in de praktijk voldoende bewezen.Meer dan honderd ondernemingen planners, managers en specialisten getraind in de finesses van logistiek, IT en supply chain management. Daarnaast is Mutatis Mutandis sterk in het ontwikkelen van logistieke trainingen en trainingsconcepten.

Kortom, Mutatis Mutandis is de trainingsspecialist in Operations- en Supply Chain Management. Met meer dan 20 jaar ervaring in opleiding en training bieden wij u professionele ondersteuning bij het invullen van uw vraag.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.