Professional Development Programma

Professional Development Programma

Ontdek de Operations- en Supply Chain Management opleidings-programma’s en breng uw organisatie naar het volgende niveau.

Het Professional Development Programma is speciaal ontwikkeld voor ondernemingen om medewerkers te ondersteunen en zich verder te ontwikkelen. Dit unieke opleidingsconcept draagt bij in iedere stap van de ontwikkeling en blijft uitdaging bieden voor zowel de junior, ervaren en expert medewerkers binnen uw organisatie. Samen met ons en de medewerker wordt het instapmoment bepaald en uiteindelijk beschikt u als organisatie over een allround logistieke professional.

Het Professional Development Programma kent drie instapmomenten:

  • De junior medewerkers starten met het ‘Principles of Operations Management’ programma. Dit programma legt een solide basis om succesvol te kunnen zijn in een operationele omgeving.
  • De ervaren medewerker heeft baat bij de Certificeringsprogramma’s. Medewerkers die zich meer op interne processen richten gaan werken aan een certificering binnen het gebied van ''Production- and Inventory Management (CPIM)’ of 'Logistics, Transportation and Distribution (CLTD) . Is de focus meer op gericht op de externe relaties dan is de keuze voor ‘Certified in Supply Chain Management (CSCP) de aangewezen weg.
  • De expert zoekt de verdieping en toepassing van de reeds vergaarde kennis en vaardigheden. Hiervoor zijn er praktische Workshops met onderwerpen als ‘Theory of Contraints’, ‘Lean Enterprise’, ‘Inventory Control’ en ‘Global Sourcing’.

En voor die medewerkers die geen Supply Chain Expert hoeven te worden, maar er wel dagelijks mee te maken heeft is er de workshop 'Customer-Focussed Supply Chain Management'. De smeerolie om uw Supply Chain intern geolied te laten lopen.