Workshop series

Workshop series

De Workshop & Seminar Series is bedoeld voor die medewerkers die een gezonde basis in Operations- en Supply Chain management hebben, maar een praktische verdieping zoeken. In iedere workshop wordt een onderwerp uitgediept en wordt de toepassing gezocht in de eigen bedrijfssituatie.

Deelnemers aan een workshop maken kennis met de belangrijkste concepten binnen een bepaald gebied:

  • Inventory Control, waarin dieper wordt ingegaan op praktische methoden en technieken om de voorraad te beheren en besturen.
  • Theory of Contstraints, waarin de principes van bottleneck management en drum-buffer-rope planning worden toegelicht en toegepast.
  • Customer Focussed Supply Chain management, uiterst effectief om juist die functies die de supply chain ondersteunen of ermee samenwerken kennis te laten maken met de mogelijkheden en de onmogelijkheden van Supply Chain Management.
  • Applied International Logistics & SCM, een interactieve workshop waarin de nadruk gelegd wordt op logistiek en supply chain management van vandaag
  • Essentials of Container Shipping, voor de medewerker die de ins-and-outs wil weten rondom het verschepen van containers.
  • Managing Suppliers and Stakeholders. Hoe gaan we effectief om met alle belanghebbenden in de onderneming. Het beheren van interne en externe relaties is essentieel voor het uiteindelijke succes van de onderneming.
  • Sustainable Supply Chains, een workshop waarbij de nadruk ligt op het creeren van een duurzame supply chain. Hierbij wordt gestreeft naar het bereiken van een balans tussen winst, omgeving en sociaal ondernemerschap.

 

Beschikbare cursussen

De onderstaande opleidingen worden alleen in-company gegeven. Als je geinteresseerd bent, klik dan op de cursus waar jouw interesse naar uit gaat. Onderaan de aanvullende beschrijving vindt je het contactformulier. Wij nemen dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Code Cursusnaam Locatie Kosten*
CHSCA-INT-3.0 ISCEA CHSCA Certified Healthcare Supply Chain Analyst On request 7500,00 EUR Indication per group
3-SMR-INT Seminar Managing Suppliers and Stakeholders in company 4500,00 EUR Indication per group
SCM 1.0 Supply Chain Metrics online 750,00 EUR Indication per group
5-AIL-INT Workshop Applied International Logistics & SCM in company 7500,00 EUR Indication per group
5-CCS-INT Workshop Essentials of Container Shipping In-company 7500,00 EUR Indication per group
5-SSC-INT Workshop Sustainable Supply Chains in company 7500,00 EUR Indication per group
3-WIC-IC Seminar Inventory Control In-company 4500,00 EUR Indicatie per groep
3-TOC-IC Seminar Theory of Constraints In-company 4500,00 EUR Indicatie per groep
1-CFS-IC 1- Daags Seminar Customer Focussed SCM In-company 2000,00 EUR Indicatie per groep
*Excl. btw