Train-the-Trainer workshop

Train-the-Trainer workshop

Een twee-daagse intensieve interactieve Train-the-Trainer workshop voor diegenen die APICS opleidingen willen verzorgen, maar ook voor die regelmatig presentaties moeten geven op het gebied van Operations Mangement en Supply Chain.

Door het volgen van de Train-the Trainer workshop wordt een solide basis gelegd om kennis over te dragen op volwassenen. Een vaardigheid die zeer van pas kan komen in het werkzame leven bij het geven van (interne) presentaties en het aanleren van vaardigheden. Daarnaast is de training een must voor huidige en toekomstige APICS instructors.

Inhoud

De workshop bestaat uit tien lessen waarin de volgende onderwerpen aan de orde komen:

  • het leer process.
  • doelstellingen en lesplannen.
  • gebruik van media en hulpmiddelen.
  • leer stijlen, communicatie en motivatie.
  • omgaan met bijzondere leersituaties.
  • les evaluatie.

Na de training is de cursist in staat om lesplannen op te stellen en uitvoeren. De aangeleerdemethodolie is bruikbaar voor het geven van instructis over ieder onderwerp. Ter voorbereiding op de workshop dienen cursisten thuis de stof voor te bereiden. Tijdens de workshop moet de cursist presentaties houden en ontvangt hierop feedback van de groep en de docenten.

 

Waarom bij ons inschrijven?

Onze APICS opleidingen worden verzorgd door trainers die door APICS benoemd zijn als APICS Qualified Instructor en om hun kennis en kunde bij te houden deelnemen aan het APICS Instructor Development Program. Daarnaast verwachten wij van onze docenten dat ze met beide voeten in de praktijk staan, dus werkzaam als logistieke of Supply Chain professional.

Mutatis Mutandis verzorgt al sinds 1993 logistieke en Supply Chain opleidingen en is de enige aanbieder in Nederland die alle APICS opleidingen in haar aanbod heeft.

Vanwege haar praktijkgerichte aanpak is Mutatis Mutandis altijd op zoek naar ervaren professionals die hun kennis en kunde willen overdragen op anderen. Vaak is de drempel voor deze professionals de (nog) niet ontwikkelde didactische capaciteiten. Een drempel die na het volgen de Train-The-Trainer workshop minder hoog blijkt te zijn als altijd gedacht.

 

 

 

Beschikbare cursussen

De onderstaande opleidingen worden alleen in-company gegeven. Als je geinteresseerd bent, klik dan op de cursus waar jouw interesse naar uit gaat. Onderaan de aanvullende beschrijving vindt je het contactformulier. Wij nemen dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Code Cursusnaam Locatie Kosten*
TTT-WS Train-The-Trainer workshop Nader te bepalen 550,00 EUR Indicatie per cursist
*Excl. btw