Mutatis Mutandis - met de noodzakelijke veranderingen

Focus op wat kan

Mutatis Mutandis houdt zich bezig met het realiseren en implementeren van veranderingen binnen complexe Supply Chains in internationale organisaties waar wetgeving en overheidsregulatie een sterke rol speelt.

Mutatis Mutandis helpt ondernemingen bij het vormgeven en realiseren van een supply chain strategie. Dit gebeurt met aandacht voor de dynamiek die de materie met zich meebrengt. Bij de dienstverlening is een structurele inbedding van de veranderingen het uitgangspunt. Want het is niet de bedoeling 'kunstjes te leren', maar dat klanten de juiste dingen goed doen omdat zij dat zelf wensen en begrijpen hoe het werkt.

Binnen deze benadering past natuurlijk een uitgebreid trainingsaanbod waarbij de professionele ontwikkeling van medewerkers centraal staat. Daarom biedt Mutatis Mutandis een zeer veelomvattend opleidings- en certificeringsprogramma op het gebied van Operations- en Supply Chain Management aan. Onmisbare gereedschappen om verandering op gang te brengen en te borgen.

Logistiek en supply chain management wordt uitdagend als er allerlei uitzonderingen op het 'normale' proces gaan ontstaan. Mutatis Mutandis richt zich erop om deze uitzonderingen te beheersen en indien mogelijk te elimineren. Want het kan altijd beter.

Wil je weten hoe? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Laat je verrassen!

Lees meer...

Paul Denneman

 NAB3478Paul Denneman W240Paul Denneman is specialist in Logistiek en Supply Chain Management. Na zijn studie technische bedrijfskunde aan de TUE heeft de Paul Denneman zijn sporen verdiend in het logistieke wereldje.

Paul is actief als instructeur, adviseur, senior project- of programma manager. Hij is sterk in projectmatig gedreven veranderingsprocessen in complexe omgevingen. Zijn focus is op het implementeren van veranderingen in omgevingen waar wetgeving en overheidsregulatie de belangrijkste constraints zijn. Hierbij opereert hij op het snijvlak van logistiek en IT.

In 1993 is Paul Denneman Mutatis Mutandis gestart, een bureau dat haar bijdrage wil leveren aan de logistieke veranderingsprocessen binnen organisaties door het beschikbaar maken van logistieke visie en kennis. In de afgelopen jaren heeft Paul verschillende advies- en interimopdrachten uitgevoerd.

Lees meer...

Met welke vragen kunnen wij u helpen?

strategische-logistiek

Veranderingen in de supply chain kunnen vaak grote gevolgen hebben voor de wijze waarop een onderneming efficient en effectief kan opereren. Veranderingen in de keten zijn onlosmakelijk verbonden met verandering in de onderliggende processen, systemen en mensen.

Mutatis Mutandis (latijn voor: met de nodige veranderingen) richt zich op het begeleiden en implementeren van deze veranderingen, waarbij we de samenhang tussen processen, systemen en mensen voorop stellen en altijd de beoogde verbetering voor ogen blijven houden.

Lees meer...