strategische-logistiek

Veranderingen in de supply chain kunnen vaak grote gevolgen hebben voor de wijze waarop een onderneming efficient en effectief kan opereren. Veranderingen in de keten zijn onlosmakelijk verbonden met verandering in de onderliggende processen, systemen en mensen.

Mutatis Mutandis (latijn voor: met de nodige veranderingen) richt zich op het begeleiden en implementeren van deze veranderingen, waarbij we de samenhang tussen processen, systemen en mensen voorop stellen en altijd de beoogde verbetering voor ogen blijven houden.

Kenmerkend is vaak dat een goede beheersing van de keten bij onze opdrachtgevers:

  • een kernactiviteit is;
  • een concurrentievoordeel oplevert;
  • complicerende aspecten kent als gevolg van bijvoorbeeld wetgeving en/of kwaliteitseisen.

De sectoren waarin wij opereren zijn de industrie, logistieke dienstverlening en distributieondernemingen en dan met name in high tech, medische- en farmaceutische omgevingen waar wetgeving en regulatie een belangrijke rol spelen.

Bij vragen die spelen in het veranderingsproces van uw Supply Chain kan Mutatis Mutandis u van dienst zijn. Dat kan door het geven van advies, het verzorgen van trainingen, het voeren van projectmanagement of zelfs als interim manager de lijnverantwoordlijkheid op ons te nemen.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.