NAB3478Paul Denneman W240Paul Denneman is specialist in Logistiek en Supply Chain Management. Na zijn studie technische bedrijfskunde aan de TUE heeft de Paul Denneman zijn sporen verdiend in het logistieke wereldje.

Paul is actief als instructeur, adviseur, senior project- of programma manager. Hij is sterk in projectmatig gedreven veranderingsprocessen in complexe omgevingen. Zijn focus is op het implementeren van veranderingen in omgevingen waar wetgeving en overheidsregulatie de belangrijkste constraints zijn. Hierbij opereert hij op het snijvlak van logistiek en IT.

In 1993 is Paul Denneman Mutatis Mutandis gestart, een bureau dat haar bijdrage wil leveren aan de logistieke veranderingsprocessen binnen organisaties door het beschikbaar maken van logistieke visie en kennis. In de afgelopen jaren heeft Paul verschillende advies- en interimopdrachten uitgevoerd.

Paul was onder meer Logistiek Manager in de elektronica assemblage, Project Mager Logistiek bij Kühne & Nagel. Programma Manager en Business Unit Manager bij MARC Global (tegenwoordig RedPrairie/JDA). Als interim professional is hij actief geweest voor verschillende toonaangevende organisaties, waaronder Hospira/Pfizer, Intervet/MSD Animal Health, Stryker, Phoenix Pharma, Maersk Logistics, Philips, Scandinavian Tobacco, Ultimaker, Flex / Lenovo, Provincie Zuid Holland en anderen.

Paul is een bevlogen en veelgevraagd (internationaal) APICS trainer, waarbij hij zich de laatste jaren bijzonder heeft ingezet binnen het Certified Supply Chain Professional programma. Dit is beloond met de erkenning door APICS als "Master Instructor". Daarnaast is Paul Associate Instructor Principles of Operations Management, Lean Enteprise, Global Sourcing en Instructor Training. Hiermee is Paul wereldwijd toegetreden tot de zeer selecte groep instructeurs die alle APICS programmma's mogen verzorgen. Daarnaast is hij als (eind)redacteur en auteur verbonden (geweest) aan verschillende uitgeverijen.

Paul is APICS (CPIM, CLTD en CSCP), PRINCE2  en ITIL V3 gecertificeerd. Daarnaast is hij bevoegd om persoonsanalyses te maken op uitgaande van het Predictive Index Model.

Paul was tot 2017 voorzitter van de Vereniging van Logistieke Adviseurs (VeLA).

Paul Campus overzicht w240Het is niet Paul’s bedoeling om 'kunstjes aan te leren'. Zijn visie is om de juiste dingen goed doen, omdat we dat zelf wensen en willen begrijpen hoe het werkt. In zijn visie zijn er geen standaardproblemen, met standaard oplossingen. Daarom is zijn denken grensverleggend en hij komt vaak met vernieuwende ideeën.

Als persoon is Paul resultaatgericht, procesgeoriënteerd, socratisch en altijd op zoek naar verbetering en verandering, Paul's grootste passie buiten het logistieke veld is het zingen van klassieke (koor)muziek. Vanzelfsprekend doet hij dit op het zelfde hoge niveau als zijn professionele activiteiten. Paul is woonachtig in Eindhoven.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.