Inventory Control Workshop Series

Inventory Control Workshop Series

De Inventory Control Workshop Series is bedoeld voor medewerkers die een solide en praktische basis in (fysiek) voorraadbeheer willen ontwikkelen. Deze workshop zal medewerkers helpen om:

 • Voorraadstrategieën te begrijpen
 • Cycle count systemen te ontwikkelen, implementeren en te verbeteren
 • Oorzaken van voorraadverschillen aan te pakken
 • Voorraadtellingen voor te bereiden en te begeleiden
 • Effectief om te gaan met informatie systemen
 • Distributiestructuren te doorgronden

In iedere workshop wordt een onderwerp uitgediept en wordt de toepassing gezocht in de eigen bedrijfssituatie.De workshop is ontwikkeld door APICS.

Programma

Deelnemers aan een workshop maken kennis met de belangrijkste best practices rondom het beheer en bewaren van voorraad.

Er wordt in de workshops een uiterst actieve inbreng van de deelnemers gevraagd. Het huiswerk zal gericht zijn op het toepassen van de kennis en ervaring in de eigen organisatie.

Voordelen

 • De Inventory Control Workshops Series is uitermate geschikt om een veranderingstraject binnen jouw organisatie te ondersteunen.
 • Door gebruik te maken van best practices en organisatievaardigheden kunnen medewerkers van alle niveaus leren aansluiten bij de strategische doelen.
 • De workshops zijn aan te passen naar de behoefte en wensen van de organisatie.Juist die onderdelen worden ingezet die de medewerkers aanspreken en die toepasbaar zijn in het bedrijf.
 • De workshop is praktisch en interactief opgezet.
 • De workshop is eventueel uit te breiden met een begeleid project binnen het bedrijf.

Opleidingspakketten

Vooralsnog wordt de APICS Inventory Control Workshops Series alleen nog in-company aangeboden.

Het volledige programma bestaat uit vijf workshops die verdeeld over drie dagen gegeven worden. Per sessie wordt een aantal praktische projecten/opdrachten meegegeven als huiswerk.

Waarom bij ons inschrijven?

Mutatis Mutandis verzorgt al sinds 1993 logistieke en Supply Chain opleidingen. Onze APICS opleidingen worden verzorgd door trainers die door APICS benoemd zijn als APICS Qualified Instructor en om hun kennis en kunde bij te houden deelnemen aan het APICS Instructor Development Program. Daarnaast verwachten wij van onze docenten dat ze met beide voeten in de praktijk staan, dus werkzaam als logistieke of Supply Chain professional.

 

Beschikbare cursussen

De onderstaande opleidingen worden alleen in-company gegeven. Als je geinteresseerd bent, klik dan op de cursus waar jouw interesse naar uit gaat. Onderaan de aanvullende beschrijving vindt je het contactformulier. Wij nemen dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Code Cursusnaam Locatie Kosten*
WIC-IC Inventory Control Workshop Series In-company 4500,00 EUR Indicatie per groep
*Excl. btw