Wat is de kleur van uw Supply Chain?

 

Naar mijn mening zal sustainability - naast e-Commerce en Supply Chain Risico Management (SCRM) -  één van de bepalende en onderscheidende factoren zijn die supply chains de komende jaren zullen vormen.

Waarom? Overtuig jezelf door naar deze video te kijken.

Hoewel de meeste organisaties zich nog steeds in de fase bevinden waarin sustainability als een risico wordt benaderd, moeten we het gaan zien als een mogelijkheid om waarde toe te voegen om daarmee uiteindelijk een ​​strategisch voordeel te creëren.

Wil je weten hoe? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op.

Lees meer...

Paul Denneman: Eerste APICS Master Instructor CLTD wereldwijd

Paul Denneman APICS Master Instructor CLTDNog geen jaar na de introductie van het APICS Certifed in Logistics, Transport and Distribution (CLTD) programma is Paul Denneman door APICS erkend als eerste Master Instructor wereldwijd in dit programma.Paul was al Master Instructor in de certificatie programma Certified Supply Chain professional (CSCP) en Certified in Production and Inventory Management (CPIM).

Door verdergaande internationalisering en de explosief groeiende e-commerce markt, ontstaat er de komende een groot tekort aan goed opgeleide professionals op het gebied van logistiek, transport en distributie. APICS CLTD voorziet in de groeiende behoefte aan professionals die innovatieve concepten kunnen toepassen met een certificerende opleiding voor de ambitieuze professional die speciaal ingericht voor de logistiek, transport en distributie.

 

Inspiratiesessie op het water: Centraliseren van de Supply Chain

Regelmatig vaart het REEF-zeiljacht de Paxos uit. Professionele specialisten gaan aan boord om ideeën en kennis aangaande specifieke situaties en regelmatig voorkomende gebeurtenissen in het vakgebied uit te wisselen. In september had Paul Denneman de eer om deze inhoudelijke middag te begeleiden.

Lees meer...

Kennissessie: Persoonlijke ontwikkeling binnen supply chain management

In november organiseerde REEF een kennisbijeenkomst waarbij het delen van kennis centraal stond. Paul Denneman verzorgde een tweetal sessies over persoonlijke ontwikkeling op het gebied van supply chain management en de rol die de APICS opleidingen daarin kunnen spelen.

Lees meer...