Certified Logistics, Transportation and Distribution (CLTD)

Certified Logistics, Transportation and Distribution (CLTD)

Je bent logistiek manager, traffic manager, transport manager, fleet manager, magazijn operator,  distributie manager, douane manager, global trade manager. Of je bent een professional die adviseert of lesgeeft over supply chains. Je werkt met transpot management, warehouse management en/of douane management systemen.

De opleiding Certified in Logistics, Transport and Distribution (CLTD) is de opleiding voor de ambitieuze professional die speciaal ingericht voor de logistiek, transport en distributie. Deze opleiding is ontwikkeld door het Amerikaanse APICS, association for operations management.

  • 1 certificaat
  • 8 modules 1 examen
  • gemiddeld 21% salaris toename na behalen certificering
  • nieuwe opleiding gestart in  2016
  • in 72 landen
  • eindeloze mogelijkheden

Het Certified in Logistics, Transport and Distribution (CLTD) programma is de keuze van de de  professionals die mede sturing willen geven aan de inrichting van de logistieke functie binnen de onderneming. Na het behalen van het APICS examen ben je gerechtigd de titel CLTD achter jouw naam te voeren.

Beschikbare cursussen

De onderstaande opleidingen worden alleen in-company gegeven. Als je geinteresseerd bent, klik dan op de cursus waar jouw interesse naar uit gaat. Onderaan de aanvullende beschrijving vindt je het contactformulier. Wij nemen dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Code Cursusnaam Locatie Kosten*
CLTD-2.0 CLTD Certified Logistics, Transportation and Distribution in company 2650,00 EUR Indicatie per cursist
*Excl. btw