Workshop series

Workshop series

De Workshop Series is bedoeld voor die medewerkers die een gezonde basis in Operations- en Supply Chain management hebben, maar een praktische verdieping zoeken. In iedere workshop wordt een onderwerp uitgediept en wordt de toepassing gezocht in de eigen bedrijfssituatie.

Deelnemers aan een workshop maken kennis met de belangrijkste concepten binnen een bepaald gebied:

  • Global Sourcing, waarin kennis gemaakt wordt met de verschillende aspecten die een rol spelen bij het internationaal inkopen.
  • Inventory Control, waarin dieper wordt ingegaan op praktische methoden en technieken om de voorraad te beheren en besturen.
  • Lean Enterprise, waarin de lean principes toepasbaar gemaakt worden.
  • Theory of Contstraints, waarin de principes van bottleneck management en drum-buffer-rope planning worden toegelicht en toegepast.

Daarnaast is er nog de workshop “Customer Focussed Supply Chain management, uiterst effectief om juist die functies die de supply chain ondersteunen of ermee samenwerken kennis te laten maken met de mogelijkheden en de onmogelijkheden van Supply Chain Management.

 

Doelstellingen

Doelstelling van alle workshops is om de theorie toepasbaar te maken in de praktijk. Er wordt in de workshops een uiterst actieve inbreng van de deelnemers gevraagd.

Voordelen

  • De APICS Workshop Series is uitermate geschikt om veranderingstrajecten binnen organisaties te ondersteunen.
  • Door gebruik te maken van best practices en organisatievaardigheden kunnen medewerkers van alle niveaus leren aansluiten bij de strategische doelen.
  • De workshops zijn aan te passen naar de behoefte en wensen van de organisatie. Juist die onderdelen worden ingezet die de medewerkers aanspreken en die toepasbaar zijn in het bedrijf.
  • De workshop is praktisch en interactief opgezet.
  • De workshop is eventueel uit te breiden met een begeleid project binnen het bedrijf.

Opleidingspakketten

Vooralsnog wordt het APICS Workshops Series alleen nog in-company aangeboden. De workshop Series maakt deel uit van het Professional Development Programma.

Waarom bij ons inschrijven?

Mutatis Mutandis verzorgt al sinds 1993 logistieke en Supply Chain opleidingen. Onze APICS opleidingen worden verzorgd door trainers die door APICS benoemd zijn als APICS Qualified Instructor en om hun kennis en kunde bij te houden deelnemen aan het APICS Instructor Development Program. Daarnaast verwachten wij van onze docenten dat ze met beide voeten in de praktijk staan, dus werkzaam als logistieke of Supply Chain professional.

Door deze combinatie van didactische en inhoudelijke ervaring bij onze docenten, onze uitgebreide ervaring in logistieke veranderingstrajecten en met het al sinds lange tijd verzorgen van APICS opleidingen hebben onze studenten zeer positieve ervaringen met deze vorm van leren.

 

Beschikbare cursussen

De onderstaande opleidingen worden alleen in-company gegeven. Als je geinteresseerd bent, klik dan op de cursus waar jouw interesse naar uit gaat. Onderaan de aanvullende beschrijving vindt je het contactformulier. Wij nemen dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Code Cursusnaam Locatie Kosten*
WGS-EO-IC Workshop Global Sourcing (Executive Overview) In-company 2000,00 EUR Indicatie per groep
WGS-IC Workshop Global Sourcing In-company 4500,00 EUR Indicatie per groep
WLE-IC Lean Enterprise Workshop Series In-company 7500,00 EUR Indicatie per groep
WIC-IC Inventory Control Workshop Series In-company 4500,00 EUR Indicatie per groep
WTOC-IC Theory of Constraints Workshop Series In-company 4500,00 EUR Indicatie per groep
WCF-IC Customer-Focused Supply Chain Management Workshop In-company 2000,00 EUR Indicatie per groep
TTT-WS Train-The-Trainer workshop Nader te bepalen 550,00 EUR Indicatie per cursist
*Excl. btw